06 / 05 / 2024

Kripto yatırımcıları Bitcoin'den kaçıyor!

Kripto yatırımcıları Bitcoin'den kaçıyor!

Son 4 haftadır kripto para yatırımları azalırken özellikle Bitcoin'den kaçış artmaya başladı. 



Kripto paralarda yaşanan sert düşüşün ardından toparlanma başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; CoinShares kripto para yatırımlarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.  Yapılan çalışmada elde edilen sonuçlara göre; 4 haftadır kripto paralardan kaçış yaşanıyor. Çıkışların neredeyse tamamı Bitcoin'de yaşanıyor. 

19.5 MİLYAR DOLAR

Kripto para ve fonlarından sermaye çıkışı 30 Temmuz'da 19.5 milyar dolara çıktı. Mayıs ayından bu yana kripto paralardan 295 milyar dolar çıkış  yaşandı. Bu çıkışa karşın Bitcoin ürün ve fonlarına 4.1 milyar dolar giriş oldu. 

Kripto yatırımcıları Bitcoin den kaçıyor!

Yükselmesine rağmen kaçış var

Stratejistler, Bitcoin fiyatları yükselirken meydana gelen çıkışı kar realizasyonu olarak belirtti.  Bitcoin geçtiğimiz hafta 43 bin dolar seviyesine ulaşmıştı. 

Bitcoin 10 gündür yükselişte!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön