19 / 05 / 2024

bitcoin nekadar oldu

bitcoin nekadar oldu

Son 4 haftadır kripto para yatırımları azalırken özellikle Bitcoin'den kaçış artmaya başladı. 

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Kripto para piyasası hareketlendi, Bitcoin 37 bin dolara yükseldi!

Bitcoin, gece geç saatlerde birkaç gündür aşmayı denediği 36 bin dolar direncini kırdı ve gün içi yüzde 3 yükselişle birlikte 37 bin dolar sınırına ulaştı. BTC yılbaşından bu yana yüzde 120 artış yaşamış oldu.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Önceki hafta BlackRock’ın ETF başvurusu yapması ile beraber yatırımcıların tercihinin Bitcoin olduğu ifade edildi. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti son 2 senenin zirvesini görürken, iki hafta önce görülen seviye 27.180 dolar test ederek kayıplarını telafi etmeye devam ettiği belirtildi.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.

FED'in faiz kararı Bitcoin ve Ethereum’u nasıl etkiledi?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kritik faiz kararını duyurdu. Piyasaları şekillendiren Fed faiz kararından sonra Bitcoin ve Ethereum’un nasıl etkilendiği merak konusu oldu. Peki kripto para piyasasında son durum neler oldu? İşte detaylar...

bitcoin nekadar oldu Haberi

bitcoin nekadar oldu

Kripto paralarda yaşanan sert düşüşün ardından toparlanma başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; CoinShares kripto para yatırımlarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.  Yapılan çalışmada elde edilen sonuçlara göre; 4 haftadır kripto paralardan kaçış yaşanıyor. Çıkışların neredeyse tamamı Bitcoin'de yaşanıyor. 

19.5 MİLYAR DOLAR

Kripto para ve fonlarından sermaye çıkışı 30 Temmuz'da 19.5 milyar dolara çıktı. Mayıs ayından bu yana kripto paralardan 295 milyar dolar çıkış  yaşandı. Bu çıkışa karşın Bitcoin ürün ve fonlarına 4.1 milyar dolar giriş oldu. 

Yükselmesine rağmen kaçış var

Stratejistler, Bitcoin fiyatları yükselirken meydana gelen çıkışı kar realizasyonu olarak belirtti.  Bitcoin geçtiğimiz hafta 43 bin dolar seviyesine ulaşmıştı. 

Bitcoin 10 gündür...