18 / 05 / 2024

Kritik veriyi TÜİK açıkladı! Rakamlar şok etti!

Kritik veriyi TÜİK açıkladı! Rakamlar şok etti!

Gerek duyulduğu alanlarda, data toplayıp ve istatislikler üreterek bunları bilgi haline getiren TÜİK, Değerlendirmeler ve analizler sonucu, 2022'nin son ayı Aralık ayına ait tüketici güven endeksinde yaşananları açıkladı.



EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ NEDİR?

Tüketici güveni göstergesi beklenen finansal durum, genel ekonomik durum hakkındaki düşünceleri, işsizlik ve tasarruf kabiliyeti ile ilgili yanıtlara dayalı olarak, hane halkının tüketim ve tasarruflarının gelecekteki  gelişmelerinin bir göstergesidir. Tüketicilerin gelecekteki ekonomik duruma yönelik güvenlerinin durumuna işaret eder ve bunun sonucunda tasarruf etme eğilimleri şekillenir.

Merkez Bankalarına şok! Bir sonraki hamlesini açıkladı

Beykoz 2. Etap Çengeldere imar uygulaması askıda!

Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Tarih belli, acil bakın! Euronun yönü resmen belli oldu!
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön