30 / 04 / 2024

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemlerin ardından JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine döndürecek. 



JPMorgan ve Deutsche Bank, Başbakan Boris Johnson'ın Omicron koronavirüs varyantı vakaları arttıkça evden çalışmaya dönüş çağrısı yapması sonrasında Birleşik Krallık ofislerindeki çalışan sayısını önemli ölçüde azaltacak ve evden çalışma modeline dönecek. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; FN London'ın haberine göre Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank ofiste çalışan eleman sayısını önemli ölçüde düşürüyor. Söz konusu yeni modele 13 Aralık itibariyle başlanacak. Ofise temel elemanlar dışında kimse gitmeyecek ve pandeminin ilk zamanlarındaki gibi evden çalışma düzeni olacak. 

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

MALİYETLERİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR 

Her iki firmanın da İngiltere’de binlerce çalışanı mevcut. Deutsche Bank Londra’da 2023’te açılması planlanan bir genel merkez kurmaya hazırlanıyor. Diğer yandan Deutsche Bank, çalışma düzenlerinde kalıcı değişiklikler yapılması çağrısında bulunan ve ağırlıklı olarak Avrupa bankalarından oluşan bir grup arasında yer alıyor. Banka giderek daha fazla esnek çalışmayı benimsiyor ve emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor. 

Salgın sonrası ofislerde dönüşüm hızlandı!


Geri Dön