12 / 05 / 2024

Mağduriyet gidermek için hazırlanan EYT düzenlemesi de mağduriyet yarattı! Yeni mağdurlar hangi kesim?

Mağduriyet gidermek için hazırlanan EYT düzenlemesi de mağduriyet yarattı! Yeni mağdurlar hangi kesim?

Emekliliği 1999 girişli olmaları nedeniyle kılpayı kaçıran ve yıllarca mücadele veren EYT’lilerin haklarını alması için hazırlanan EYT Kanun Tasarısındaki ayrıntı tepki topladı. Mağduriyet gidermek için hazırlanan kanun tasarısının yeni mağduriyetler yaracağı yorumları yapıldı. Peki EYT Tasarısının



CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bugünkü toplantısında Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bir basın açıklaması yaparak EYT Kanun Tasarısına değindi.

ŞİMDİ DE PRİM GÜN SAYISI MAĞDURLARI

EYT'de vatandaşların prim şartı gerekçe gösterilerek mağdur edilmemesi gerektiğini vurgulayan Öztrak, "Seçim kaybedeceğimi bilsem de b düzenlemeyi yapmam diye büyük laflar edip sonra seçimi kaybedeceğini anlayınca tükürdüklerini yalamak mecburiyetinde kalanlar, 'EYT düzenlemesini yaptık yapacağız' sözleriyle mağdurları aylarca beklettiler" dedi.

 Mağduriyet gidermek için hazırlanan EYT düzenlemesi de mağduriyet yarattı! Yeni mağdurlar hangi kesim?

Öztrak, " Sonunda Meclis'e bir düzenleme hazırlayıp sundular. Fakat o da evlere şenlik bir düzenleme. 2 milyondan fazla EYT'li martta artık emeklilik beklerken, ancak yarısının bu düzenlemeden yararlanabileceği görülüyor. Emeklilikte Yaşa Takılan mağdurlar bu şekilde gitti. Şimdi de prim gün sayısı mağdurları geldi.. 'EYT'yi bitiriyoruz' dedikten sonra EPT mağduru yaratmayın. Milyonlarca insanı emeklilikte prime takmayın. Bu vatandaşlarımızın bütün haklarını tam verin” diye konuştu.

Annelere tam 16 bin TL destek! Başvuran herkes alıyor!

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Evinde ihtiyacı olan herkese ödenecek! Onaylandığı gibi hesabınıza yatacak! En az 75 bin TL!

Bu haber iş arayanlara bayramı yaşatacak! 86 belediyede birden ilan açtı! Biri size uygun olabilir!

Bu desteği almanız için ev hanımı olmanız yeterli! Devlet tam 1.100 TL  veriyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön