29 / 04 / 2024

Mall of İstanbul AVM'nin bugünkü değeri 1.5 milyar TL!

Mall of İstanbul AVM'nin bugünkü değeri 1.5 milyar TL!

Torunlar GYO'nun geçen yıl Mayıs ayında hizmete açılan Mall of İstanbul Alışveriş Merkezi için yüzde 18 KDV dahil 1 milyar 522 milyon 620 bin TL değer biçildi...




Torunlar GYO'nun Başakşehir İkitelli'de inşa ettiği Mall of İstanbul projesinin AVM'sine KDV dahil 1 milyar 522 milyon 620 bin TL değer biçildi. Yaklaşık 8 aydır faaliyette olan Mall of İstanbul AVM'nin doluluk oranı yüzde 82. AVM'nin genel olarak kiralanabilir alanlarının büyük bir kısmı zemin kat, 1. kat ve 1. bodrum katta yer alıyor. Alışveriş merkezinde gün ışığından maksimum faydalanmak üzere zemin kattaalt katları aydınlatacak şekilde aydınlık/atrium alanları bulunuyor. 2. 3. ve 4. bodrum katlarında sırasıyla 2.167, 2.197 ve 1.054 adet araçlık kapalı otopark mevcut.


Mall of İstanbul AVM nin bugünkü değeri 1.5 milyar TL!


Alışveriş merkezinde ticari alanların yanısıra sinema, çocuk eğlence, sergi alanı, konferans tiyatrosalonları gibi çeşitli farklı kullanımlar için alanlar bulunuyor. Mall of İstanbul AVM'de yer alan kimi

önemli kiracılar: Migros, Media Markt, Koçtaş, Teknosa, Brandroom, Debenhams, H&M, Victoria's Secret, LCW, Decathlon olarak sıralanabilir. 


Mall of İstanbul AVM'nin yıllık kira değeri KDV dahil 86 milyon 490 bin TL olarak belirlendi. Konut, ofis, otel, kongre merkezinin de yer aldığı Mall of İstanbul projesinin alışveriş merkezi 350 bağımsız birimden meydana geliyor.  Mall of İstanbul AVM'ye ulaşım için  TEM otoyolunda Bayrampaşa Bahçeşehir istikametinde ilerlenirken, Mahmutbey kavşağından Başakşehir istikametinde çıkılır, ulaşılan cadde Atatürk Bulvarıdır.  Atatürk Bulvarı üzerinde ilerlerken Mall of İstanbul tabelası takip edildiğinde yaklaşık 300 metre içerisinde alışveriş merkezine varılıyor.


Mall of İstanbul AVM nin bugünkü değeri 1.5 milyar TL!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön