27 / 04 / 2024

Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattında ihale aşamasına gelindi!

Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattında ihale aşamasına gelindi!

Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, teleferik hattında ihale aşamasına geldiklerini ifade etti. Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattı saatte 6 bin yolcu taşıyacak



Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattı tanıtım videosu için Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattında ihale aşamasına gelindi!


Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıklamalarda bulundu. İhale aşamasına gelinen Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattında saatte 6 bin yolcu taşınacak. 


İstanbul Boğazı'ndan geçecek Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattı kapsamında kabinler 32 bin kişilik planlandı. Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattı sayesinde Mecidiyeköy'den Altunizade'ye 15 dakikada geçmek mümkün olacak. 


Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattının ilk durağı Mecidiyeköy Ali Sami Yen olacak. Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattında daha sonra Altunizade'ye gelinecek ve ardından Küçük ve Büyük Çamlıca’dan geçecek. 


10 kilometrelik alan toplamda 22 dakikada aşılacak. İşte Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattının durakları:


• Mecidiyeköy 

• Zincirlikuyu 

• Altunizade 

• K.Çamlıca 

• B.Çamlıca 

• Cami


İşte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın açıklamaları:


Mecidiyeköy-Altunizade teleferik hattında ihale aşamasına gelindi!


Mecidiyeköy - Altunizade Teleferik Hattı'nın ilk görselleri!


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön