28 / 04 / 2024

Milli Emlak 19 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 19 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.  Arsanın satış bedeli 19 bin TL olarak belirlendi.



Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği ve araştırdığı Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Afyonkarahisar'daki konut imarlı arsayı da satışa sundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak 19 bin TL ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara  göre, satışa çıkarılmış olan konut imarlı arsa Balçıkhisar - Zafer Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından verilen detaylara göre, söz konusu arsanın taşınmaz numarası 03180100541 şeklinde açıklandı. Yine resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, söz konusu arsanın alanı 615,89 metrekare.


Geri Dön