27 / 04 / 2024

Milli Emlak 50 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 50 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 509 metrekarelik arsa satıyor.



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler tarafından merakla beklenen Şubat 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 509 metrekarelik arsa satıyor.

KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyen vatandaşların merakla takip ettiği ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Uşak ili, Eşme ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak 50 bin TL ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa 509 metrekare alana sahip.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan son dakika ilanına göre, satışa çıkarılan arsanın satış ihalesi 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı?  İşte merak edilen o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön