29 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan o ilde 43 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak'tan o ilde 43 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 43 bin Türk Lirası olarak belirlenen konut imarlı arsa da yer alıyor.



Arsa almak isteyen yatırımcıların radarına giren Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Afyonkarahisar'daki  konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yayımlanan ve merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar ili, Şuhut ilçesindeki konut imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak tan o ilde 43 bin TL ye KDV den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ön plana çıkan detaylar kapsamında satışa sunulan söz konusu konut alanı imarlı arsa Balçıkhisar - Zafer Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 03180100596 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 1.071,02 metrekare.


Geri Dön