29 / 04 / 2024

Milyonlara önemli uyarı: Borcunuzu kapatın, iki katına çıkabilir! 

Milyonlara önemli uyarı: Borcunuzu kapatın, iki katına çıkabilir! 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Merkez Bankası'nın toplantısının öncesinde borcu bulunan vatandaşlara bir uyarıda bulundu. Küçük, "Kredi kartı borcu olanlar, borçlarınızı kapatmak için perşembe gününe kadar vaktiniz var, aksi halde faizler sizi olumsuz etkileyebilir!" şeklinde konuştu.



TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, canlı yayında yarın yapılacak olan Merkez Bankası kararı öncesi vatandaşlara bir uyarıda bulundu. Gazeteci Cem Küçük, özellikle kredi kartı borcu bulunan milyonlarca vatandaşı, borçlarını kapatmaları gerektiği konusunda uyardı.

Küçük, "Kredi kartı kullanan herkes, perşembe gününe kadar borçlarını ödemenizi tavsiye ederim, aksi takdirde bu yüksek faiz oranları sizi olumsuz etkileyebilir!" şeklinde konuşarak yarın alınacak kararın, milyonlarca kişinin borcunu artırabileceğine dikkat çekti. Ayrıca, Merkez Bankası'nın beşinci faiz artırımına gideceği beklentisi ile Morgan Stanley'ın, Merkez Bankası'nın 26 Ekim toplantısında faiz oranını yüzde 35'e çıkarabileceğini öngördüğünü ifade etti.

GÖZLER MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ KARARINA ÇEVRİLDİ!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, yarın faiz kararını açıklayacak. Daha önceki toplantıda politika faizini yüzde 30'a yükselten Merkez Bankası, bu toplantıda da faiz artışına devam etmesi bekleniyor.

Yarın, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan liderliğinde bir araya gelecek.

Aynı gün saat 14.00'te faiz kararı kamuoyuna duyurulacak. Önceki ayki PPK toplantısında, politika faizi 500 baz puanlık bir artışla yüzde 25,00'ten yüzde 30'a çıkarılmıştı.

Bu toplantıda da faiz oranlarının yükseltilmesi bekleniyor. Ancak dikkatler karar metninde yer alacak mesajlara çevrilecek. PPK'nın, sadeleşme ve para politikasının sıkılaştırılması yönündeki açıklamaları yakından takip edilecek.

PPK BEKLENTİ ANKETİ SONUÇLANDI!

TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik değişikliklere ilişkin beklentileri ölçen anket sonuçlarına göre, ekonomistlerin politika faizi için beklentilerinin ortalaması, 500 baz puanlık bir artış öngörüyor. Anket sonuçlarına göre, politika faizi beklentileri yüzde 32,50 ile yüzde 35,00 arasında değişiyor.

Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentileri ise medyan olarak yüzde 40,00 olarak belirlendi.

Son Dakika Milyonları ilgilendiriyor! Emekliler bu haberi bekliyordu! Nihayet onaylandı!

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Naci Görür'den tüyleri diken diken eden İstanbul depremi açıklaması: 'Avrupa yakası 9 şiddetinde....'


Geri Dön