02 / 05 / 2024

Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Başvuranın hesabına anında yatacak

Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Başvuranın hesabına anında yatacak

Emeklilerin cebini şenlendirecek haber iki bankadan gelmiş oldu. Başvuru yapan emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için anında 55 bin TL ödeme verilecek. İşte ayrıntılar...



BAŞVURULAR BAŞLADI
Kredi imkanından yararlanmak isteyen müşteriler şubeye gitmeden başvurularını internetten yapabilecek. Denizbank'ın sunduğu krediyi kullanmak isteyenler aynı zamanda SMS yolu ile de başvuru yapacak. Bu işlem için Kredim yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numarası ve yine boşluk bırakarak doğum tarihinizi yazdıktan sonra 3280'e mesaj yollayarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön