08 / 05 / 2024

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılık hizmetlerinin kullanımı giderek yaygınlaşırken, kullanıcıların siber saldırılara karşı da uyanık olması gerekiyor. Uzmanlar geçen yıl mobil bankacılık kullanıcılarını hedefleyen Truva Atı saldırılarının ikiye katlandığını belirterek bazı uyarılarda bulundu.



TEHDİTLERE KARŞI UYANIK OLUN!

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Kaspersky güvenlik uzmanı Tatyana Shishkova, kötü amaçlı yazılım yükleyicilerinin kullanımının düşmesine rağmen mobil bankacılığı hedef alan Truva atlarının büyümesini, siber suçluların finansal kazanca odaklandığının açık bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kaspersky güvenlik uzmanı Tatyana Shishkova’ya göre, hayatlarımız giderek daha çok mobil cihazlar etrafında dönerken, kullanıcıların da tehditlere karşı uyanık olması gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön