06 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olanları sevindirecek haber! SGK'dan 17 bin TL'lik kampanya! İşte ayrıntılar...

Nakit ihtiyacı olanları sevindirecek haber! SGK'dan 17 bin TL'lik kampanya! İşte ayrıntılar...

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 17 bin Türk Lirası'na kadar ödemesi yapılacak nakit kampanyası hakkında detaylar belli oldu. SGK duyurdu. Peki SGK hangi şatlarda nakit verecek? İşte detaylar...



Söz konusu 17 bin Türk Lirası alma imkanını sağlayan bankalar şu şekilde Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank. Türkiye'de kamu Bankalarının yapmış oldukları kampanyada SGK ve devlet destekli olarak düşük faiz oranları ile vatandaşlara 17 bin Türk Lirası'na kadar kredi ödemesi gerçekleştiriliyor. Nakite ihtiyac duyanlar bu kamu bankalarından 17 bin Türk Lirası'lık acil ihtiyaç kredisine başvuru yaparak hemen işlem yapabilir.

Bu sayede 36 ay vadeli en düşük faiz oranları ile faydalanabilirler. Kredi kullanacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını bu bankadan almaları şartı bulunuyor. Şartı yerine getiren emekli vatandaşlar hızlı bir şekilde banka üzerinden kredi alabilecek. 

Nakit ihtiyacı olanları sevindirecek haber! SGK dan 17 bin TL lik kampanya! İşte ayrıntılar...

Kampanyaya nasıl başvuru yapılır?

Başvuruları banka şubelerinden internet sitesinden ve müşteri hizmetleri numarasından gerçekleştiriliyor.

O bankadan şok açıklama geldi! Faiz uygulanmayacak!

10 bin TL anında hesabınızda! Vatandaşlar akın ediyor!

Konut kredisi faizleri tepetaklak! İşte yeni faiz oranları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön