14 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olanların 3 ay ertelemeli bayram kredisi hazır! Bugün son gün! Sakın kaçırmayın!

Nakit ihtiyacı olanların 3 ay ertelemeli bayram kredisi hazır! Bugün son gün! Sakın kaçırmayın!

Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanların beklediği müjde Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ertelemeli bayram kredisi veriyor. İşte detaylar...



Yapı Kredi Bankası kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar, yapmış oldukları bu kredi başvuruları ile beraber şubeye gitmeye gerek kalmadan kredilerini alabilecek. 

Yapı Kredi Bayram Kredisi için cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvuru yapabilirsiniz. 

Bayram Kredisi Başvurusu yapabilmek için; Yapı Kredi Mobil ya da İnternet Şube Bireysel İhtiyaç Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak biçimde gelecek.

Nakit ihtiyacı olanların 3 ay ertelemeli bayram kredisi hazır! Bugün son gün! Sakın kaçırmayın!

Yapı Kredi 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasının azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunuluyor. 

Yapı Kredi  tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanma imkanınız var. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir ya da  tamamen iptal edilebilir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön