14 / 05 / 2024

Nakit ihtiyacı olanların 3 ay ertelemeli bayram kredisi hazır! Bugün son gün! Sakın kaçırmayın!

Nakit ihtiyacı olanların 3 ay ertelemeli bayram kredisi hazır! Bugün son gün! Sakın kaçırmayın!

Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanların beklediği müjde Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ertelemeli bayram kredisi veriyor. İşte detaylar...



YAPI KREDİ BAYRAM KREDİSİ NE ZAMAN VERİLECEK? 

Yapı Kredi Bayram Kredisi yılda iki defa Ramazan ve Kurban Bayramları döneminde Yapı Kredi’nin avantajlı faiz oranları ile veriliyor. Bayram Kredinizi 3 Aya Kadar Ertelemeli olarak kullanabiliyorsunuz.

Nakit ihtiyacı olanların 3 ay ertelemeli bayram kredisi hazır! Bugün son gün! Sakın kaçırmayın!

3 AY ERTELEMELİ BAYRAM KREDİSİ NASIL ALINIR?

Eğer Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil’den anında bayram kredisi başvurunuzu yapabilir ve ihtiyaçlarınızı 3 ay boyunca erteleyebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Bayram Kredisi'sini hesaplamak için 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi seçeneği seçmeli ve ihtiyacınız olan tutarı girmelisiniz.

Eğer Yapı Kredi müşterisi değilseniz Yapı Kredili Ol butonuna tıklayarak Yapı Kredi müşterisi olabilirsiniz.

Kamu bankaları konut kredisi limitini kıstı: Kredi ve mevduat faizlerinde sert yükseliş

Kredi kulanımında kısıtlama getiren düzenleme BDDK tarafından güncellendi! İlk düzenleme doları düşürmüştü

Herkes merak ediyordu! BDDK o rakamları açıkladı! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön