05 / 05 / 2024

Nakit paraya ihtiyacı olanlara piyango gibi kredi ! Garanti Bankası, gelir belgesiz 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor!

Nakit paraya ihtiyacı olanlara piyango gibi kredi ! Garanti Bankası, gelir belgesiz 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor!

Garanti Bankası, yeni kampanyasıyla, tüm müşterilerine gelir belgesine bakılmaksızın 7.000 TL kredi veriyor. Kredi için başvuruda bulunan kişilere 3 ay erteleme imkanıyla geri ödeme ve bireysel işlemler yapabilme imkanı da sunuluyor.



BANKA VE ATM ŞUBELERİ DE DAHİL

Bunların yanında, Garanti Bankası şubeleri ve ATM üzerinden de başvuru yapabilme olanağı bulunuyor.

Hizmet numaraları aracılığıyla da bankada hesabı bulunan kişilerden başvuruda bulunanlar, 7 bin TL'lik krediden faydalanabiliyor.

3 AYLIK SİGORTA YA DA MAAŞ MÜŞTERİSİ OLMAK YETERLİ

Başvurular çerçevesinde müşterilerinde 1100 kredi puanına sahip olma koşulu arayan Garanti Bankası, kredi başvurusu yapacak kişilerden istediği şartlar arasında sigortalı olması, son iş yerinde 3 aylık sigortasının bulunması koşullarını arıyor.

Nakit paraya ihtiyacı olanlara piyango gibi kredi ! Garanti Bankası, gelir belgesiz 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor!

Emekliler için de emekli maaşını Garanti Bankası hesabından alması istenen kredi için, belirlenen şartları sağlayan tüm kişilere, Garanti Bankası hemen aynı gün dahilinde  kredi ödemesi yapıyor.

Sigorta teminata göre farklılık gösterebiliyor. Kredi kullanımına kadar faiz ve ücretler piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilirken, faiz, ücretler ve vadeyi değiştirme hakkı saklı tutuluyor. Yıllık maliyet oranı efektif yıllık faiz oranı olurken, hesaplamaya sigorta dahil edilmiyor. Tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i oranında.

Bakanlık adım attı! Sıfır ve ikinci el araçların fiyatı böyle düşürülecek!

Altında rekor üstüne rekor gelecek! Uzmanlar açıkladı!

Emekli maaş promosyonu nasıl alınıyor? 2023 yılı maaş promosyonları ne kadar oldu?

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

AFAD 70 yeni eleman alacak! Aylık maaş 11.578 TL!

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön