13 / 05 / 2024

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...



Dış cephedeki geniş cam yüzeyler sayesinde gün ışığından en üst seviyede faydalanılan proje 56 blok ve 522 üniteden oluşuyor. 

Projede yer alan konut tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 5+1 şeklinde tasarlandı. Nidapark İstanbul projesinde sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Az katlı rezidans konseptiyle tasarlanan proje, koşu ve yürüyüş parkurları, havuz, dinlenme ve seyir terasları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, barbekü alanı ve kaykay parkı gibi pek çok alana yer veren park, Nidapark İstinye iddialı bir aktivite zenginliği sağlıyor.

Nidapark İstinye de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye Vadi etabı, İstinye Koyu’nun engin mavisine doymanız için Vadi etabının 20 bloğu özenle tasarlandı. 

Nidapark İstinye Vadi  etabında açılıyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe ve mağazalardan oluşan sosyal üstünlükleriyle, yeni bir hayatı zirvede yaşamanız için her şey düşünüldü. 

Yüzyılları aşan tarihiyle İstanbul’un en iyi korunmuş yeşil alanlarından Emirgan Korusu, Nidapark İstinye’nin komşusu. Öte yandan Panorama etabına komşu olarak konumlandırılmış, İstinye Koyu’nun harika manzarasını gözler önüne seren, sadece Nidapark İstinye sakinlerinin mülkiyetinde olan, yaklaşık 47.500 metrekarelik park yer alıyor.

Nidapark İstinye de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Projenin üst kısmındaki Vadi etabına komşu, yaklaşık 15.000 metrekare büyüklüğündeki kamusal alan, bu bölümde yaşayanlar için keyifli bir aktivite alanı olarak tasarlanıyor.

NİDAPARK İSTİNYE NE KADAR?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. Bu ay sona erecek kampanyada  2+1 konutlar 37 milyon TL'den, 3+1 36 milyon- 73 milyon TL aralığında değişiyor. Nidapark İstinye konutları'nda 4+1 daireler ise 63 milyondan başlıyor 104 milyona kadar çıkyor. 5+1 dairelerin fiyatı ise 86 milyon TL'den başlıyor. Projenin fiyatları 10 Haziran'da alınmıştır.

MiaPort Concept'te 2+1'ler 5 milyon 5 bin TL'ye! Son daireleri kaçırmayın!

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!


Geri Dön