11 / 05 / 2024

Öğrencilere ardı ardına karne sürprizi! Bir müjde de Turkcell’den!

Öğrencilere ardı ardına karne sürprizi! Bir müjde de Turkcell’den!

Turkcell’de “Sömestir Heyecanı” Başladı! En Uygun Karne Hediyeleri!



SÖMESTİRDE DİJİTAL TİYATRO HEDİYESİ

26 Ocak tarihine kadar devam edecek olan kampanyada kullanıcılara dijital tiyatro platformu Kumbaravan kodu hediyesi bulunuyor. Bir aylık sınırsız Kumbaravan kodundan, Sömestir Heyecanı kampanyasındaki ürünlerden bin lira ve üzeri peşin sipariş verenler yararlanabiliyor. Tiyatro oyunlarını istenilen zamanda ve yerde sınırsız izleme olanağı sağlayan Kumbaravan platformu içerisinde yerli ve yabancı, yetişkin ve çocuk oyunları dahil çok sayıda içerik alıyor.

TELEFON VE AKSESUARLARDA İNDİRİM

10-23 Ocak 2023 tarihlerinde Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da müşterilere, akıllı telefon, tablet, kulaklık ve saat olmak üzere toplamda 19 farklı üründe sömestir öncesi özel fırsatlar devam ediyor. Tekliflere Turkcell uygulamasından da erişilebiliyor.

Aynı zamanda yine sömestir dönemine özel Turkcell mağazalarından alınan seçili Casper marka bilgisayar alımlarında da oyunseverlere bir aylık Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered GAME+ hediyesi veriliyor. Oyuncular, GAME+ ile donanım ve cihaz masrafları yapmadan en yeni ve gelişmiş oyunları bulut üzerinden oynayabiliyor.

Öğrencilere ardı ardına karne sürprizi! Bir müjde de Turkcell’den!

ALTERNATİF ÖDEME SEÇENEKLERİ, 36 AYA VARAN TAKSİT AVANTAJI

Alternatif ödeme seçenekleri sunan Pasaj’da Turkcell’liler, ürün alışverişlerini faturasına yansıtıyor, 36 aya varan taksitlerle ödeme imkanına sahip oluyor Bunun yanında bir diğer kampanya kapsamında, 31 Ocak tarihine kadar anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan taksitli alışverişlerde +2 taksit olanağı da sunuluyor. Tek seferde yapılacak 100 lira ve üzeri alışverişlerde faydalanılabilen kampanya, 2 ile 10 ay arası taksitli işlemlerde geçerli oluyor.

Pasaj kullanıcıları yaptıkları alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanıyor. Operatörden bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj’dan ayrıca satın alınan ürünlerin tamamı yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürünlerde bir günde teslimat opsiyonu bulunuyor.

Aile Bakanlığı’ndan öğrencilere müjde üstüne müjde! 5 bin TL karne hediyesi verilecek!

Aile Bakanlığı’ndan müjdeli haberler üst üste geldi! 2023 gıda yardımı başvuruları başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön