03 / 05 / 2024

Öğrencilere bayram müjdesi! Memleketine gideceklere otobüs biletleri bedava!

Öğrencilere bayram müjdesi! Memleketine gideceklere otobüs biletleri bedava!

Ramazan Bayramı'nda memleketine gitmek isteyen öğrencilere müjde geldi! Bayramda öğrencilere şehirler arası otobüsler bedava! Peki, bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz ya da nasıl destekçi olabilirsiniz? İşte tüm ayrıntılar...



OTOBÜS BİLETİ FİYATLARI YÜZDE 80 ORANINDA ZAM GELDİ

Otobüs bileti fiyatlarında son 3 ayda yüzde 80 artış yaşandı. Otobüs bilet fiyatları 500 kilometrede 300 ve 350 lira, bin kilometrede 450 ve 500 lira arasında değişkenlik gösteriyor! 

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...ASKIDA BİLET KAMPANYASINA NASIL DESTEK OLABİLİRİM?

Sitede bilet almaya parası yetmeyen öğrenciler, bayram tatilinde evlerine gidebilmek için askıdan bilet alabilecek. Askıda otobüs bileti uygulamasına destek olmak isteyen vatandaşlar ise askıya bilet bırakabilecek.

Askıda Bilet kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlar ise 200 lira ve üzeri bağışta bulunabilecek.

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...ASKIDA BİLET KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANABİLİRİM?

Askıda bilet uygulamasından yararlanabilmek için ilk şart öğrenci olmak. Başvuruyu yapmak için ise askidagencbilet.com adresinde bulunan forma Öğrenci e-Posta ([email protected]) adresinizi girerek gelen maildeki doğrulama koduna tıklamanız gerekiyor.

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hızlı trene zam açıklaması! Biletlerinizi hemen alın! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Jeep Compass fiyatları resmen belli oldu! En ucuz Jeep Compass! İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön