28 / 04 / 2024

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Üniversite yerleştirmelerinin tamamlanması ile birlikte bazı burs veren kurumların aradığı kriterler ve burs miktarları ortaya çıktı. İşte detaylar…



TÜRKİYE GENÇLİK VE EĞİTİME HİZMET VAKFI (TÜRGEV)

TÜRGEV Akademi burslarına İstanbul'daki üniversitelerin örgün eğitim şeklinde devam eden lisans öğrencileri başvuru yapabiliyor. Burs almaya hak kazanan kişilere Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında toplam dokuz ay boyunca burs sağlanıyor. Burs ücretleri TÜRGEV Akademi Koordinatörünün teklifi ve aynı şekilde Genel Müdürün onayı ile belirleniyor. TÜRGEV, tüm bunların yanında Lisansüstü Araştırmacı Yetiştirme bursu kapsamı dahilinde 1. 250 lira ile 2. 500 lira burs ödemesi yapmaktadır.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (VGM)

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yükseköğrenim bursu başvuru tarihleri henüz duyurulmadı. Geçtiğimiz sene başvuru işlemleri 15 Kasım - 1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşmişti. Bu sene de benzer bir şekilde başvuru işlemlerinin başlaması tahminler arasında. Burs almaya hak kazanan adaylara ise aylık 650 lira burs ödemesi yapılıyor.

TÜRKİYE DİYANET VAKFI (TDV)

2022 senesi Diyanet Vakfı bursları yurt içi ve yurt dışı ikinci kabul başvuruları başladı. 19 Ağustos gününde başlayan başvuru işlemleri 19 Eylül’e kadar devam edecek.

İSTANBUL TİCARET ODASI (İTO) BURSU

İstanbul il sınırları içinde yer alan devlet üniversitelerinde öğrenim gören yükseköğrenim (lisans) öğrencileri ve vakıf üniversitelerine ÖSYM tarafından % 100 burslu olarak yerleştirilen ya da % 100 şehit bursu ile öğrenim gören yükseköğrenim öğrencilerine karşılıksız burs gerçekleşiyor.

TÜBİTAK BURSU

TÜBİTAK, YKS sonuçlarına göre sayısal bölümler için, eşit ağırlıklı ve sözel bölümler için de TYT puan türünde ilk 25 bin kişiye giren öğrencilere burs veriyor.

24 Ekim - 11 Kasım 2022 tarihleri arasında başvurusu yapılacak bursla öğrencilere aylık bin 600 lira ile 5 bin 250 lira arasında destek veriliyor.

Öğrencilere müjde! Karşılıksız olarak 3 bin lira verilecek! Sakın tarihleri kaçırmayın

Emekli promosyonlarında süreler uzadı miktar 10 bin lira oldu! Sırasıyla açıklandı! ING, TEB, Akbank, Garanti, QNB

Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Sadece başvurmanız yeterli! Acele edin hemen başvurun

TOKİ Çanakkale Projesi’nde heyecan devam ediyor! Sadece bir ilçede 509 ucuz konut müjdesi geldi! Bu fırsat kaçmaz


Geri Dön