17 / 05 / 2024

Okan Üniversitesi hastane inşa edecek!

Okan Üniversitesi hastane inşa edecek!

Son dönemde tıp ve diş hekimliği eğitimine ağırlık veren Okan Üniversitesi, 30 milyon dolarlık yatırım planlıyor. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, "Hastane de kuracağız" dedi...



15'inci yılında 15 bin öğrenciye ulaşmayı planlayan Okan, 'İş yaşamına en yakın üniversite' vizyonuyla öğrencilerine iş dünyasının kapılarını aralıyor. Sağlık alanında başladığı yatırımlarına tıp ve diş hekimliği fakülteleriyle hız verdiklerini belirten Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, dünya standartlarında sağlıkçılar yetiştirdiklerini söyledi. 


HASTANE YAPACAĞIZ 

Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri'ne 30 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade eden Okan, hastane de inşa edeceklerini vurguladı. Okan, "Bu yıl Pilotaj Bölümü'nü de açacağız. Havacılık sektörü, hem ülkemizde hem dünyada yükselen alanlardan biri. Bu bölüme, öğrenci almayı planlıyoruz" diye konuştu. 


ÇALIŞIRKEN İŞ BULUYOR 

Sanayi işbirliğine önem verdiklerini anlatan Bekir Okan, Kariyer Merkezi aracılığıyla bini aşkın şirketin bilgi ağına dahil olduğunu belirtti. İş ve staj sorunu olmadığını vurgulayan Okan şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz daha mezun olmadan işe giriyor. Hedefimiz sadece Türkiye'de değil dünyada iş bulabilen mezunlar yetiştirmek." 


Yaşar Özay/Sabah Gazetesi


Geri Dön