05 / 07 / 2024

Önce TOKİ şimdi TOGG! Hükümetin yeni adımı belli oldu

Önce TOKİ şimdi TOGG! Hükümetin yeni adımı belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları paylaşılırken, yerli otomobil markası TOGG ile ilgili de önümüzdeki zamanlarda benzer bir proje yapılacağı iddia edildi. İşte detaylar...



İŞTE TOGG'U RAKİPLERİNİN ÖNÜNE GEÇİREN ÖZELLİK

Tüm bunların yanında geçtiğimiz zamanlarda açıklamalarda bulunan TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG’un 2023 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de yollarda olacağını ifade ederken, 'Avrupa'da ne zaman yollara çıkacağı' sorusuna da yanıt verdi. Karakaş TOGG ile ilgili önemli bilgileri de paylaştı.

TOGG’un CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, Karakaş, “Bugünün otomobil dünyası ürün konseptini yapılandırma, aracı geliştirme, üretme, satış ve sonrasındaki işleyişler ile ilgileniyor. Bizim işimiz ise klasik araç üreticilerinin işinin bittiği yerde başlamakta” ifadelerini kullandı.

Borcu olan milyonlarca vatandaşa müjde! Borçlarınız siliniyor

Doların o rakam olmasına sadece 13 gün kaldı! Bunu bilin önleminizi alın

Son dakika! Gümüşte yükseliş başladı! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön