09 / 05 / 2024

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu güne 1930  dolardan başladı ve bu düşüşü ile yatırımcısını üzdü. Ons altın şu dakikalarda 1930 dolardan işlem görüyor. Ons altının düşmesi ile diğer altın çeşitleri de düşüşe geçti. Gram altın şu anda 927 lira, çeyrek altın 1,516 lira, yarım altın 3,033 lira, tam altın 6,045 lira, Ata altın 6,202 lira, gremse altın 15.080 lira, Atabeşli 30,896 liradan satışa sunuluyor. Altın fiyatları en son bu rakamları 4 Mart 2022'de görmüştü. Yaklaşık on gün sonra altın fiyatları tekrar aynı seviyelere geldi.

Altın fiyatları dibe vurdu! 15 Mart 2022 altın fiyatları!

Dolar altın ve benzin fiyatları rekordan geri döndü

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Altın yükselir mi, düşer mi? Uzman isim açıkladı…

Altının onsu sert düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön