16 / 05 / 2024

Oyun severler bu habere çok üzülecek! O oyun ikinci kere zamlandı

Oyun severler bu habere çok üzülecek! O oyun ikinci kere zamlandı

Geçtiğimiz Mayıs ayında fiyatı artışına maruz kalan CS:GO, bugün yeniden bir zamma uğradı ve yüzde 30 seviyesinde zamlandı. İşte CS:GO Prime fiyatı...



Prime sürümü, oyuncuların oyun içindeki hesaplarını Prime statüsüne yükseltmelerini gerektirir. Bunun için genellikle oyuncuların belirli bir seviyeye ulaşması, telefon numarası doğrulaması yapması veya Prime statüsü için ek bir ücret ödemesi gerekebilir.

CS:GO Prime, oyuncuların hilecilik ve kötü niyetli davranışların önüne geçmek ve daha adil bir oyun deneyimi sunmak amacıyla geliştirilen bir sistemdir. Ancak, Prime oyuncuların tamamen hilesiz ve olumsuz davranışlardan uzak bir ortamda oynamasını garanti etmez. Oyuncuların hala oyun kurallarına uymaları ve olumlu bir oyun deneyimi için çaba sarf etmeleri gerekmektedir.

Oyun severler bu habere çok üzülecek! O oyun ikinci kere zamlandı

CS:GO Prime sürümü, oyuncuların oyun deneyimini iyileştiren bir özellik olarak kabul edilir. Ancak her oyuncu için tercih edilen bir seçenek olup olmadığı, oyuncunun bireysel tercihlerine, oyuna olan ilgisine ve oyun deneyimine bağlıdır.

Eski fiyatı: 274,95 TL
Yeni fiyat: 354,95 TL (+30%)

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Haziran 2023 tarihinde saat 00.25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.56 Türk Lirası, Euro 25.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1486 Türk Lirası değerindedir.

OnePlus Nord 3 bekleyenlere müjde! Fiyatı ve özellikleri belli oldu

Ekonomi uzmanından kritik açıklama! Dolar daha ne kadar çıkacak? 

PTT'den 15 bin TL almak için acele edin! Açıklamayı Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı


Geri Dön