16 / 05 / 2024

Dolar uçuşa geçti, Özgür Demirtaş'tan dolar yorumları peş peşe geldi: 'Durum vahim'

Dolar uçuşa geçti, Özgür Demirtaş'tan dolar yorumları peş peşe geldi: 'Durum vahim'

Ekonomist Özgür Demirtaş  sosyal medya hesabından dolar kurunun yükselmesi nedeniyle bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce yaptığı uyarıları hatırlatan Demirtaş, "Ben daha ne deseydim?" diye sordu. İşte detaylar...



"DURUM VAHİM"



Özgür Demirtaş'ın bu çıkışı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Demirtaş ayrıca yeni Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'e de hep birlikte yardımcı olmamız gerektiğini vurguladı. Ünlü ekonomist, "Mehmet Şimşek’e hepimiz yardım etmeliyiz. Ucundan tutmalıyız. Siyaseti bırakıp problemi çözmeye odaklanmalıyız. Bu memleket hepimizin. Durum vahim." uyarısında bulundu.

Dolar uçuşa geçti, Özgür Demirtaş tan dolar yorumları peş peşe geldi: Durum vahim

Dolar bugün 23 TL'nin üzerine çıkarak yeni bir rekor kırdı. Doların yükselişi sürerken yeni Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'in bu durum karşısında nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmasında enflasyonu yeniden tek haneleri rakamlara indireceklerini söylemişti. Atılacak ekonomik adımlar merakla beklenmeye başladı.

Milyonlarca kiracının heyecanla beklediği o haber geldi; Ev sahipleri dikkat

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön