21 / 05 / 2024

Paladyum fiyatı sıçradı!

Paladyum fiyatı sıçradı!

Paladyum, Rus devlete ait iki rafineriden yapılan teslimatların Londra Platin ve Paladyum Borsası garantili akreditasyon listesinden çıkarılmasının ardından arz endişeleri nedeniyle yükselmeye devam etti.



Paladyum piyasasında gözler Japonya'da

LPPM'nin hamlesinin ardından Japan Exchange Group, Osaka Borsası'nda Rusya'nın platin ve paladyum markalarının vadeli işlem piyasalarındaki ürün teslimatlarını iptal etmeyi düşündüğünü açıkladı. Bu kararın alınması durumunda açığa satışların ciddi anlamda düşmesi ve bir süreliğine likiditenin azalması bekleniyor.

Paladyum fiyatı sıçradı!

“Paladyum tedariki güçlü araç talebi ve Ukrayna savaşı kaynaklı stok endişeleri nedeni ile zaten baskı altındaydı” ifadesinin kullnana Minelife Pty. Kıdemli Maden Analisti Gavin Wendt, “Rus rafineleri ile ilgili alınan son askıya alma kararı endişeleri körükleyecek ve fiyatların daha artmasına neden olacak” değerlendirmesini yaptı.

Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar oldu!

Paladyumun onsu bugün 2 bin 311 dolar oldu! Paladyum yükselişe geçti!

Paladyum bugün kaç dolar? Paladyumda son durum...

Paladyumda son durum: Paladyum bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön