28 / 07 / 2024

Petrolün varilinde son dakika atağı: 110 doları aştı, yükseliyor! Petrol fiyatları ne olacak?

Petrolün varilinde son dakika atağı: 110 doları aştı, yükseliyor! Petrol fiyatları ne olacak?

Petrolün varil fiyatı geçtiğimiz günlerde 98 dolara kadar gerilerken, son dakika verilerine göre atak yapan petrolün varili yükselmeye başladı. Petrolün varili şu anda 110 doları geçti...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


PETROL FİYATLARI NE OLACAK?

Bu yıl için WTI ham petrolünün varil fiyatının 97,96 dolar olacağı tahmin ediliyor. WTI'nin varil fiyatı Mart ayında 101.17 dolar olarak tahmin edildi. Önümüzdeki sene Brent tipi ham petrolün varil fiyatının 92.57  dolar, WTI ham petrolünün varil fiyatının ise 88.57 dolar olması bekleniyor.

Raporda, Ukrayna'da devam eden gerilimle birlikte OPEC+ grubunun üretim kararları ile ABD petrol ve gaz sondaj faaliyetlerinin beklenenden daha yavaş ilerlemesinin enerji arzında belirsizliklere neden olduğu belirtildi.

Petrolün varil fiyatı yükseliyor! 1 varil petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar?

OPEC'ten kritik açıklama: Rusya krizi kontrolümüz dışında!

Petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 13 Nisan 2022 petrol fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön