15 / 05 / 2024

Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

 Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

Promosyon kampanyalarını Eylül sonuna kadar uzatan bankalar promosyonda her gün  yeni bir zirve açıklarken bazı emekliler, kullandıkları krediler yüzünden bu furyanın dışında kalıyor. Peki promosyon almanın yolu ne? Bankalar mı haklı emekliler mi?



"Tüketici hakem heyetine başvurun"

Emeklinin maaşının rehin tutulamayacağını ısrarla vurgulayan Ağaoğlu, emekli maaşının ancak iki durumda haczinin mümkün olduğunu kaydeden Ağaoğlu, "Birinci olarak SGK haczedebilir bir de eş çocuk nafakası gibi nafakalarda haczedilebilir. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu çok haklı bu konuda, dirençle karşılaşan emekliler bankalarda yazılı iletişim yapsın. Tüketici Hakem Heyetleri ile iletişime geçsinler" diye konuştu.

"Bankanızla görüşüp yükseltebilirsiniz"

Kendisinin de maaşı nedeniyle aldığı promosyonu bankasıyla görüşerek yükselttiğini anlatan Ağaoğlu, emeklilerin haklarını bilerek bankalarıyla görüşerek promosyon tutarlarını yükselebileceğine işaret etti. Ağaoğlu yaşadığı durumu şöyle anlattı: "2 yıl önce promosyon anlaşması yaptım. Temmuz ayında bankayı arayıp maaşımı başka bankaya taşıyacağımı söyledim. Bana derhal 4 bin lira verdiler. Daha sonra promosyonların daha da artırıldığını görünce bankaya uğradım. 7 bin 500 liraya çıkarttılar promosyonu. Yani hakkını bilen birini gördüğü zaman bankada işler tıkır tıkır işliyor."

 

Bankalar yarışa girdi! Hangisi birinci oldu? Emekli promosyonu tam 8 bin 250 liraya dayandı! Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Ağustos 2022 en yüksek veren emekli promosyonu bankalar listesi! İşte 9 bin TL promosyon veren banka!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön