14 / 05 / 2024

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

Borcu olan emekliye 100.000 TL nakit imkanı PTT ve Aktif Bank iş birliği ile oluşturuldu.



PTT'den emekli maaşını almak şartına PTT ve Aktif Bank iş birliği ile oluşturulan PTT emekli kredisi kampanyasında 24 aya varan vade ile 100.000 TL nakit destek sağlanacak. 

PTT emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

En yakın PTT şubesine giderek ya da online olarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. PTT mobil uygulamasını indirmeniz akabinde size sunulan kolay yöntemler ile de başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Ön başvuru sonrasında detayların incelenmesi adına işlemler 15 gün kadar sürebilmektedir. PTT emekli kredisi ile alakalı yapılan açıklama da "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize yüzde 2,69 faiz oranından başlayan faizlerle 100 bin TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin." denildi.

Faiz oranı yüzde 2,69 olarak belirlenen PTT emekli kredisi 24 aya varan vade imkânı sağlarken, aylık taksit tutarı 4.603 TL olarak belirlenirken, kredi çekme sırasındaki tahsis ücreti ise 412,50 TL olarak açıklandı. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Şubat 2023 tarihinde saat 22.52'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön