05 / 05 / 2024

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün sorusu bugünlerde cevabı en çok merak edilen soru. Ramazan Bayram tatili kaç gün olacağını merak edenler tatil planları, yolculuk günlerini buna göre planlıyor. Bayrama bir haftadan az bir süre kaldı! İşte detaylar..



HÜKÜMETTEN BAYRAM TATİLİ 9 GÜN MÜ OLACAK SORUSUNA CEVAP ÇIKMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Herkesin gözü kulağı Ramazan Bayram tatili 9 gün olacak mı sorusunun cevabına kilitlenmişti. Erdoğan, tatil konusuna hiç girmeden "Ramazan Bayramı günlerine denk gelen yaklaşık 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarını öne çekerek cuma gününden itibaren ödeyeceğimizin bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Yani Ramazan Bayramı tatili 1 Mayıs Pazar gününün de tatil olduğu hesaba katılırsa bu durumda 4 gün olmuş olacak. Tüm Türkiye Perşembe Cuma mesaiye yeniden başlayacak.

 

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi alacaklar dikkat! Hesap numarası ve banka kartı bilgilerinizi kontrol edin

Ayçiçek yağı toz şekere ŞOK'ta 40 lira indirim haberi! Ayçiçek yağında 25 Nisan Pazartesi fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön