19 / 05 / 2024

Rekorlara doymayan ASELSAN'dan yeni bir başarı daha! İşte yıllık cirosu

Rekorlara doymayan ASELSAN'dan yeni bir başarı daha! İşte yıllık cirosu

ASELSAN’ın 2022 senesi finansal sonuçları açıklandı. Senelik ciro geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 75 büyüyerek 35,3 milyar TL’ye ulaştı.



ASELSAN: Depremde, Halkımızın Yanında Olduk

Kahramanmaraş merkezinde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve 11 ili birden tkisi altına alan zelzelenin akabinden Hatay’da 600 yatak kapasiteli çadır kent ile ASELSAN Afet ve Lojistik  Merkezini ivedilikle kurduk.

Başta Hatay ve Kahramanmaraş olmak üzere afetin etkin olduğu tüm illerdeki faaliyetlerimizin koordinasyonunu zelzelenin ilk saatlerinde oluşturduğumuz ASELSAN Kriz Masası ile sağladık. İlk andan beri ASELSAN yerleşkelerinde kurulan merkezlerde toplanan tonlarca gıda, ilaç ve giyeceği afetzedelere ulaştırdık.

Rekorlara doymayan ASELSAN dan yeni bir başarı daha! İşte yıllık cirosu

Zelzele bölgesinde görev yapan devlet kurumlarının arama-kurtarma ekipleri için haberleşme cihaz ve sistemleri, termal kameralar, güneş enerjili kamera sistemleri, yaka kameraları, solunum cihazları gibi ASELSAN ürünlerini süratle teslim ettik.

ASİL (ASELSAN Sosyal İnovasyon Liderleri) Derneği koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyası bağlamında, yüzyılın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli zelzelelerden en çok etkilenen şehirlerden Hatay’da 13 bin metrekare alana 85’ten fazla çadır kurduk.  AFAD vesilesi ile yönlendirilen misafirlerimizin sağlıktan eğitime kadar tüm ihtiyaçları karşılanmayı sürdürmektedir.

ASİL Derneğimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimizin katkılarıyla toplanan yardımlar ile Türkiye Tek Yürek kampanyasına 10 milyon TL katkı sağladı.

İstanbul'da ikamet edenler dikkat! Bu haber 1.5 milyon evi ilgilendiriyor

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

Şok'ta zeytin 25.50 bulgur 13.95! Bu fiyatlar bir daha yapılmayabilir! Şok'ta bomba etkisi yapan indirimleri kaçırmayın


Geri Dön