29 / 04 / 2024

Renault, Volkswagen, Kia ve Hyundai'den yeni 'fiyat' kararı!

Renault, Volkswagen, Kia ve Hyundai'den yeni 'fiyat' kararı!

Yeni yıla girilmesiyle birlikte ilk günden otomobil markaları araç fiyatlarını güncelliyor. Birçok otomobil markasının sitesinde yer alan fiyat listesinde aynı uyarı çıkıyor. İşte tüm detaylar...



SIFIR OTOMOBİL FİYATLARINA ZAM

Bayilere 2023 model otomobillerin gelmesiyle birlikte sıfır kilometre araçların fiyatları da Ocak ayında yeniden zamlanacak. Yeni araçların ne kadar zamlanacağı ise listelerin açıklanmasıyla belli olacak.

FİYAT GARANTİSİ VERMEDEN SİPARİŞE AÇILMIŞTI

Birçok marka yoğun talepten dolayı ocak ayında gelecek araçların listesini 'fiyat garantisi vermeden' satışa açmıştı. Hatta zam endişesi ve talepteki artıştan dolayı Türkiye'ye gelen sıfır araçlar daha gemideyken satılmaya başlamıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön