22 / 05 / 2024

Renault’tan kampanyaların en devi açıklandı. Araba almak isteyenler için flaş fırsat

Renault’tan kampanyaların en devi açıklandı. Araba almak isteyenler için flaş fırsat

Son dönemde enflasyonun yükselmesiyle birlikte araba fiyatları da uçtu. Bu nedenle vatandaşlar araba almak istediklerinde kredi çekme yöntemine gidiyorlar. Renault’tan da konu hakkında önemli bir açıklama geldi.



Renault’un sunmuş olduğu bu kampanya ile otomobil sahibi olmak isteyen pek çok kişi, hayallerine kavuşabilir. 400 bin TL’lik kredi fırsatı ile sıfır araç alımı daha kolaylaşacak gibi görünüyor.

Son zamanlarda ülkede yaşanan ekonomik gelişmelerden kaynaklı olarak, otomobil fiyatları daha da artıyor. Gerek ikinci el gerekse sıfır otomobil fiyatları, oldukça yükselmiş durumda. Araç firmalarının bir kısmı ise alıcılara yardımcı olabilmek ve araç satışlarını artırabilmek için çeşitli kampanyalar sunuyor.  Kampanya sunan firmalardan birisi de Renault oldu. Firma Clio ve Taliant modelleri için 400 bin TL’ye kadar kredi vereceğini duyurdu.

Renault’un düzenlemiş olduğu bu kampanya, ederi 800 bin TL’ye kadar olan araçlar için de geçerli olacak. 800 bin TL’lik miktarı geçen araçlar ise bahsi geçen kampanya kullanılamıyor. Renault’un kampanya kurallarına göre aracın değeri ne kadar ise alıcı o fiyatın yarısı kadar kredi kullanabilecek. Böylece en çok 800 bin TL’lik araçlar için 400 bin TL kredi alma hakkı bulunuyor.


Geri Dön