21 / 05 / 2024

Renault’tan kampanyaların en devi açıklandı. Araba almak isteyenler için flaş fırsat

Renault’tan kampanyaların en devi açıklandı. Araba almak isteyenler için flaş fırsat

Son dönemde enflasyonun yükselmesiyle birlikte araba fiyatları da uçtu. Bu nedenle vatandaşlar araba almak istediklerinde kredi çekme yöntemine gidiyorlar. Renault’tan da konu hakkında önemli bir açıklama geldi.



Renault’un Clio modeli aracının değeri 691 bin TL civarında. Buna göre bu otomobili satın almak isteyen ve kredi imkanından faydalanacak olan müşteriler, Renault Finans üzerinden 345 bin 500 TL’ye kadar kredi çekebilecekler. Böylece aracın fiyatının yarısı müşteri tarafından yarısı ise kredi ile birlikte ödenebilecek.

Renault sunmuş olduğu bu kampanyada, geri ödemelerde de kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Çekilen krediler için 36 aya varan vade imkanı sunan banka, faiz oranını da %3.45 olarak belirlemiş durumda. Böylece 400 bin TL’lik kredi desteği kullanacak olan kişi, geri ödemelerini aylık 22 bin TL civarında vererek, borçlarını kapatabiliyor.

Renault firmasının sunmuş olduğu bu kredi desteğinde belirlenen faiz oranları, çekilecek olan kredi miktarına ve araba değerine göre de farklılık gösterebilmekte.


Geri Dön