13 / 05 / 2024

Reuters'tan Türkiye açıklaması! Seçimler yaklaştıkça...

Reuters'tan Türkiye açıklaması! Seçimler yaklaştıkça...

Londra merkezli Reuters,  tarafından Salı günü yapılan bir ankete göre, Türkiye'de enflasyonun bu yıl resmi tahmininde yüzde 3.8 olması bekleniyor.



Enflasyon

 bir ekonomide belirli bir dönemde mal ve hizmet fiyatlarının genel düzeyindeki artışın bir ölçüsüdür. Bir dönemden diğerine fiyat seviyesindeki yüzde değişim olarak hesaplanır.

Reuters

 1851'de kurulmuş küresel bir haber ve bilgi sağlayıcısıdır. Masaüstü terminaller aracılığıyla profesyonellere, dünyadaki medya kuruluşlarına, endüstri etkinliklerine ve doğrudan tüketicilere iş, finans, ulusal ve uluslararası haberler sunar. Reuters 100'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir ve merkezi Londra'dadır.

Reuters tan Türkiye açıklaması! Seçimler yaklaştıkça...

Ekonomik kriz

 azalan çıktı, gelir, istihdam ve ticaret ile karakterize edilen ekonomik faaliyette önemli bir düşüşü ifade eder. 
Bu, finansal istikrarsızlık, yüksek devlet borcu, yükselen enflasyon, para biriminin devalüasyonu veya bu faktörlerin bir kombinasyonu  gibi bir dizi faktörden kaynaklanabilir. Ekonomik krizlerin bir ülkenin ekonomisinin yanı sıra vatandaşları, işletmeleri ve hükümeti üzerinde ciddi etkileri olabilir. 

Binlerce kişi merakla bekliyordu! 2000 sonrası emeklilerin maaşına 1300 TL intibak zammı gelebilir

30 gün içinde başvuru yapana her ay 8.000 TL! Bu tarihe dikkat!.. Sakın ihmal etmeyin

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön