16 / 05 / 2024

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş



DİŞ TEDAVİSİNİ KARŞILAR MI?

Diş tedavisi, kanal tedavisi gibi ağız sağlığıyla ilgili konular  tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında bulunmuyor. Ancak bazı sigorta şirketleri, ek teminat ödemeniz halinde diş tedavisini kapsam altına alabiliyor. Bunun için sigorta şirketlerinin tekliflerini incelemekte fayda var.

 Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

DOĞUMU KARŞILAR MI?

Standart tamamlayıcı sağlık sigortası doğum ameliyatını kapsamıyor.  Sigorta şirketleri, kişilerin yaşına, kalıcı hastalığı olup olmadığına, yaptığı işe göre bir poliçe oluşturuyor.  

Bazı sigorta şirketleri doğum teminatı da veriyor.  Bu sigortanın kapsamı, hamilelik süresindeki rutin kontrol ve tetkikleri, normal doğum, sezaryen, hamilelik komplikasyonu, epidural gibi masrafları poliçe kapsamına göre ücretsiz karşılayabiliyor.

A101’de 850 gr bal 59 TL’ye, 850 gr. siyah zeytin 42 TL’ye kadar düştü! 19 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Bu banka emekliye 10 bin TL ödeyecek!

ING’den düşük faizli, sıkıştırmayan kredi! Tam 10 bin TL nakit veriyor!

PTT’den emekliye  kredi piyangosu! Hemen başvuran tam 80 bin TL’yi cebine koyuyor!

 


Geri Dön