08 / 05 / 2024

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.



Evox Kurucusu Barış Büyüktaş ise “Elon Musk, geçtiğimiz boğa döneminde yaptığı paylaşım serisi ile Dogecoin’in ciddi bir ralli yapmasına etki etmiş durumda ve aslında Dogecoin üzerinden piyasayı doğrudan manipüle etmiş oluyor. Açıkçası sosyal medya paylaşımları üzerinden devam eden bu ilişkinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum” şeklinde sözlere yer verdi. 

Şaka coinlerde dolandırıcılara dikkat Her finansal enstrümanda olduğu gibi dolandırıcılık riski bu tokenları da vuruyor. Doge’un ilk popülerleşmeye başladığı dönemlerde deneyimsiz spekülatörler dolandırıcıların ağına takılıyordu. Teknik Analist Kamile Uray yatırımcılara; “Riski her zaman azaltmamız gerek. İşi sıkı tutalım, herhangi bir ürünü alırken toplam arzını, dolaşım kapasitesini, ekibinde kimler olduğunu iyice araştırmak gerekiyor. 100 paramız varsa 1 ile alım satım yapalım” tavsiyesini verdi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön