07 / 05 / 2024

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.



Dogecoin sıfıra mı gitmekte? Dogecoin için sıfıra gidiyor iddiaları piyasada dolaşmaya başladı ancak herkes aynı görüşte değidirl. Köse; “Dogecoin gibi kripto paraların son derece volatil ve Bitcoin gibi piyasa liderlerine göre çok riskli olduğu bir gerçektir. Ancak ‘sıfıra gidiyor’ gibi söylemleri fazla iddialı bulmaktayım. Piyasa, bugünkü gibi çok fazla kötü dönem yaşıyor. Değerinde büyük kayıplar olmaya devam edebilir fakat var olmayı sürdürecek” ifadelerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön