09 / 05 / 2024

“Sakın bozdurmayın” diyen Selçuk Geçer, dolar için tarih verdi!

“Sakın bozdurmayın” diyen Selçuk Geçer, dolar için tarih verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklamalar... Geçer para politikalarının böyle devam etmesi halinde dolar ve Türk lirası kurunun 4 kat artacağını iddia etti.



TÜRKİYE'DEN PARA ÇIKIŞI HIZLANACAK

Sözlerine devam Selçuk Geçer, para politikalarının devam etmesi sonucunda şunları aktardı:

"Türkiye gibi ülkelerden para çıkışı daha da hızlanacak. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde 5 Nisan 1994'ten çok daha kritik bir durum olduğunu görüyoruz."

 “Sakın bozdurmayın” diyen Selçuk Geçer, dolar için tarih verdi!

CARİ AÇIK GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Türkiye'nin cari çık ödemelerine de değinen Geçer, dış ticaretin turizm ile kapatılmaya çalışıldığını ve kapatılmadığı sürece ise cari açığın her geçen gün daha da arttığını söyledi.

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Eylül 2022 tarihinde saat 21.39'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,22 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise 1001,52 Türk Lirası değerinde. 

İslam Memiş’ten olay yorum! Dolardan nasıl kâr edileceğini açıkladı

Uçak biletlerine fahiş zam! Yolculuk yapacaklar yandı

Özgür Demirtaş yılbaşından sonra olacakları tek tek sıraladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön