24 / 05 / 2024

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri...



Samsung Bespoke buzdolabı serisi; şeftali rengi, beyaz, lacivert ve satin bej olacak şekilde 4 değişik renk ve desen seçeneğiyle alıcılara sunuluyor. Kişiselleştirilebilir yapısı ile ön plana çıkan Bespoke buzdolaplarının üst ve alt kapakları, farklı renk ve desenle kişiselleştirilebiliyor. Ayrıca değiştirilebilir kapı yönü ile Bespoke buzdolabı farklı mutfak düzenlerine modüler bir şekilde uyum sağlıyor. 

Yeni Bespoke buzdolabı serisi içinde bulunan Triple Cooling (üçlü soğutma) sistemi sayesinde dondurucu ve soğutucu alanlarında hava geçişi olmaması için bu 3 alan birbirlerinden bağımsız şekilde soğutuluyor. DIT teknolojisi sayesinde de buzdolabının kapısı açılıp kapanırken dışarıdan gelen havanın sıcaklığıyla oluşan dolap içi sıcaklık farklılıkları hızlıca kendi içerisindeki sıcaklığa entegre edilebiliyor. 

Samsung’dan kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolapları! Alt ve üst kapaklar için 4 farklı renk ve desen! 

Bespoke buzdolabının kapısı, 90 derece açık olsa bile tam açılabilir bir dondurucu çekmeceye sahip olduğu için dondurulmuş gıdaları verimli şekilde saklayabiliyor ve gıda lara erişimi klaylaştırıyor. Geniş saklama alanına sahip Samsung Bespoke buzdolabı, büyük şişeler için 37 cm uzunluğunda 13 santimetre çapa sahip, kolay erişimli saklama alanlarına da sahip. 

Bespoke buzdolaplarının sahip olduğu Metal Cooling™ teknolojisi sayesinde dolap içinde dolaşan soğuk havanın bir bölümünü yüzeyinden yansıtarak gerek elektrik kesintilerinde soğutmaya detsek olurkensen gerekse dolap kapağının sık açılıp kapanma durumlarında enerji tasarrufu sağlanıyor. Böylece, gıdaların taze kalma süresi de artırılıyor. 

UV Deodorizing Filter™ (Yeni yerleşik koku giderici filtre) teknolojisi ile buzdolabındaki havayı sürekli taze tutan Samsung Bespoke buzdolapları, titanyum dioksit ile kaplanmış ve UV LED ışığa sahip filtresi ile hoş olmayan kokuları da gideriyor. 

Flex Zone™ (5 Modes) teknolojisi ise yiyecekleri ve içecekleri optimum sıcaklıkta saklayacak, önceden ayarlanabilen 5 farklı mod sağlıyor. Bunlar; ‘Dondurucu’, ‘Hafif Dondurucu’, ‘Et-Balık’, ‘Meyve-Sebze’ ve ‘İçecek’ şeklinde belirlendi. Bespoke serisi buzdolapları, dahili Wi-Fi sayesinde kullanıcıların mobil cihazlarından da kolayca kontrol edilebilme ve ayarlanma özelliğine de sahip. 

Ayrıntılı bilgi için: http://www.samsung.com/tr/

Editör Notu: Bu haber 19 Ekim 2022 tarihinde saat 17:15'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 70 kuruş, euro 18 lira 36 kuruş, altının gramı ise 1005 lira değerindedir.

A101'de Lydstro Cleanr, Omix Mixbot, Fantom, Homend Alex robot süpürgeler ne kadar? 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Hoover çamaşır makinesi 8 bin 400 TL yerine 6 bin TL! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi…

Altus indirimleri yenilendi! Bulaşık makinesinde 2 bin TL fırsat! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi..


Geri Dön