19 / 05 / 2024

Sancaktepe'nin yeni projesi Resim İstanbul satışta!

Sancaktepe'nin yeni projesi Resim İstanbul satışta!

Yapımına başlanan şehir hastanesi ve metro sayesinde her geçen gün daha da değerlenen Sancaktepe' de inşa edilen Resim İstanbul, 28 blokta 1.310 daireden oluşuyor...



Ortadoğu Gaip, Middleist, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi, Ortadoğu Plaza, Ortadoğu İş Merkezi, Famas Plaza, lstoç Plaza, Güneysu Kültür Merkezi, Azerbaycan Kültür Merkezi, Gür Plaza, Gönül Evleri ve Merkez Zekeriyaköy'den sonra yeni konut projesi Resim İstanbul'u satışa sundu. Yapımına başlanan şehir hastanesi ve metro sayesinde her geçen gün daha da değerlenen Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul, 28 blokta 1.310 daireden oluşuyor. Üç etap halinde inşa edilen projenin satışa çıkan ilk etabında 546 daire bulunuyor. 


Yüzde 10 indirim Farklı ödeme planlanyla Resim İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırdıklannı söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "Resim İstanbul'da liste fiyatlan üzerinden lansmana özel yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Aynca yüzde 10 lansman indirimine ek olarak peşin ödemelerde yüzde 10 ilave indirim yapıyoruz" dedi. Projenin ödeme planlarıyla iddialı olduğunu söyleyen Mehmet Gür, "Lansmana özel yüzde 10 indirimli fiyat üzerinden, isteyen yüzde 25 peşin, kalanı 30 ay vade farksız ödeyebiliyor. Yine lansmana özel yüzde 10 indirimli fiyat üzerinden isteyen yüzde 50 peşin, kalanı için 48 ay vade farksız ödeme yapabiliyor. Hatta Resim İstanbul'dan yüzde 2 peşinatla dahi ev sahibi olmak mümkün. Konut alıcısına 60 ay firma bünyesinde finansman desteği de sağlıyoruz" diye konuştu. 


Resim İstanbul'da daire fiyatının 154 bin liradan başladığını söyleyen Gür, "2+1 dairelerse peşin 252 bin liradan satışa sunuluyor. 3+1 dairelerin peşin fiyatı ise 378 bin liradan başlıyor" dedi. 2014'te 4 yeni proje 2014 yılında, Fikirtepe, Kağıthane, Göksu ve Eyüp'te olmak üzere 4 yeni proje hedeflediklerini de belirten Gür, "Fikirtepe'de ön projesi çizilen 500 civannda dairenin yer alacağı kentsel dönüşüm projesi yapacağız. Kağıthane'de 120 konuttan oluşan çok büyük olmayan bir proje düşünüyoruz. Göksu bölgesinde 70-80 dairelik bir proje yapacağız" dedi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön