30 / 07 / 2024

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.



HEDEF YENİ YATIRIMLAR

BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, halka arzdan elde edilecek gelirin yeni yatırımlarda değerlendirileceğini söyledi. Cizreli, BigChefs olarak çeşitli havalimanı, hastane içi, deniz kenarı, caddeler ve alışveriş merkezleri gibi pek çok lokasyonda restoran konseptleri bulunduğunun altını çizerken, son 3 yılda toplamda 46 adet yeni restoran yatırımıyla büyümelerini güçlendirdiklerini ifade etti.

Cizreli, önümüzdeki dönemde yurt içinde ve yurt dışında yeni restoran yatırımlarına devam etmeyi planladıklarını kaydederken, uluslararası pazardaki konumlarını güçlendirmeyi de hedeflediklerini aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön