04 / 05 / 2024

Selçuk Geçer tam tarihi verdi uyardı! İşte dolarda kritik gün 

Selçuk Geçer tam tarihi verdi uyardı! İşte dolarda kritik gün 

Tahminleri ile dikkat çeken piyasa uzmanı Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi verdi. En son yaptığı ve doların kronometre gibi 20, 30, 40 TL gibi yükselebileceğini söyleyen Selçuk Geçer son açıklamasında ise dolarda kritik tarihi verdi.



Selçuk Geçer 1 Ekim'e dikkat edin 

Dolar kurunun yukarıya dönük hareketinin devam edeceğini söyleyen Geçer, "Kıtlaşan dolar piyasada hem de ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak. Kurun yukarı doğru fırlaması enflasyonun yükselmesisle birlikte  işsizlik furyasını da beraberinde getirecek. İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını daha da katlamaya başladı. En çok vatandaş kaybedecek. Türkiye'deki yoksulluk sınırı asgari ücretinz neredeyse 4 katı. 1 Ekim sonrası dolardaki hareketlenme sürecek. " diye konuştu.

Editörün Notu: Bu haber 30 Eylül 2022 tarihinde saat 07.00’'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 53 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Eylül 2022!

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön