06 / 05 / 2024

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.



DUDAK UÇUKLATAN DOLAR YORUMU

Merkez Bankası faiz kararını düşürmesinin ardından Dolar/TL kuru 18 TL seviyesini geçerek yükselmeye başladı. Selçuk Geçer doların ne kadar olacağına yönelik yatırımcılar için şu açılamayı yaptı: "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" dedi.

 Selçuk Geçer den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Dolar kurundaki beklentisini önce 30 TL sonrasında 60 en son ise 70 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirten Geçer, dolar ile birlikte altının ons fiyatından da yükselişlerin yaşanacağını aktardı.

Konu ile ilgili Geçer;   Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön