10 / 05 / 2024

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.



2009 senesi Ekim ayında Egemer Elektrik Üretim A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak Akenerji’ye müdahil olmuş, 2013'ün ilk aylarında Akenerji Üretim Genel Müdür Yardımcılığı vazifesine getirilmiştir. 2016 senesinden sonra vekaleten Akenerji enerji ticareti grubu direktörlüğü fonksiyonlarını mevcut görev ve mesuliyetlerine ek olarak devralmış.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ocak 2017'den itibaren vazifesini Akenerji Üretim ashasında Genel Müdür Yardımcısı olacak olan Serhan Gençer’e devredecek olan Danışman, var olan Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. ve AKCEZ Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulunda üyelik ile SEPAŞ Elektrik Perakende Satış A.Ş.’de Yönetim Kurulunda Başkanlık görevlerini idame ettireektir.

1975'te İstanbul'da hayata gözlerini açtı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği'ni bitirdi, evli ve üç çocuk babasıdır.

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön