13 / 05 / 2024

Sigorta yaptıracaklar dikkat! Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Sigorta yaptıracaklar dikkat! Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Dikkat!! Hemen her alanda var olan dolandırıcıların yeni adresi sigorta sektörü oldu. Türkiye Sigorta Birliği de, konuyla ilgili çok önemli bir açıklama yaparak, vatandaşlardan dikkatli olmaları konusunda uyardı.



TSB Başkanı Atilla Benli, "Birliğimizin tek web sitesine www.tsb.org.tr adresinden ulaşılıyor. Bunun dışındakilere itibar etmeyiniz." uyarısında bulundu.

Sigorta yaptıracaklar dikkat! Sakın bu tuzağa düşmeyin!

TSB Başkanı Atilla Benli, birliğin adını kullanarak http://sigortabirligi.org.tr/ adresiyle sahte web sitesi açan dolandırıcıların, buradan "sahte poliçe" düzenlemek suretiyle vatandaşı mağdur ettiğini, insanların karekodlar aracılığıyla aynı web sitesi üzerinden sigorta poliçelerinin sorgulamasını da yapabildikleri için durumdan şüphelenmediğini söyledi.

Söz konusu bu dolandırıcıların, sigorta ürünlerine olan ilgiyi kötüye kullanmalarına izin vermeyeceklerini vurgulayan Benli, "Birlik olarak konuyla ilgili hukuki girişimleri yaptık. Söz konusu web sitesinin kapatılmasını sağladık. Vatandaşlarımızın zarar görmemesi için yasal sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Türkiye Sigorta Birliği olarak, sigortalıların alın teriyle kazandıkları değerlerin korunmasını ve geliştirilmesini sorumluluğumu olarak kabul ettiklerini vurgulayan Benli “Bu sorumluluk bilinciyle her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

TSB Başkanı Benli, sigorta yaptırmak isteyen vatandaşlara da, sadece TSB'nin resmi web sitesi olan www.tsb.org.tr adresine itibar edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Herkesi yakından ilgilendiren 'kaskoya zam' açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön