17 / 05 / 2024

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilecek Siltaş Comfort projesinin ayrıntıları belli oldu. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilecek. İşte Siltaş Comfort projesi ile ilgili merak edilenler...



Siltaş Comfort projesinde 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, yeni projelerinin ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için avantajlarını peş peşe anlattı. 

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Yapı olarak inşaat sektörüne duydukları güvenin ışığında kuruldukları günden bugüne artan bir ivmeyle üretim ve yatırım yapmayı sürdürdüklerinin altını çizen Murat Özdemir, "Bu güvenle hayata geçirdiğimiz yeni projemiz Siltaş Comfort da her projemizde olduğu gibi Siltaş Yapı çizgisini, kalitesini ve tasarım anlayışını yansıtıyor" açıklamasında bulundu. 

Projenin, sıra dışı mimarisi, yatırım değeri, seçkin yaşam tarzı, her beğeniye uygun farklı daire tipleri ve alışılmışın dışındaki sosyal olanakları ile fark yarattığını dile getiren Özdemir, "Anadolu Yakası’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede, İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Sancaktepe’de, bölgenin en değerli noktasında yer alan konumuyla Siltaş Comfort; gelecek için kazançlı olduğu kadar bugün için de sağlam bir yatırım aracı olacak" ifadelerini kullandı. 

Aynı zamanda Özdemir, projenin İstanbul’un en sağlam zeminli bölgelerinden birinde, yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun şekilde, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa edileceğini de vurguladı.

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Comfort projes, 5500 metrekarelik inşaat alanında hayata geçiriliyor. Projede 2 blok yer alıyor. Blokların yükseklikleri 12 kat olarak belirlendi. 

Proje ile ilgili açıklamasında "Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 100 konut ile üç katlı iki farklı showroom ve tek katlı ticari alanlar bulunuyor. Projemizi zengin sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık" ifadelerine yer veren Murat Özdemir, modern mimarinin şık bir örneğini yaşamı kolaylaştıran detaylarla sunan Siltaş Comfort'un, bir taraftan  teknolojik altyapısıyla proje sakinlerini geleceğe hazırladığını, diğer taraftan da doğallığını koruduğunu belirtti. 

Murat Özdemir Siltaş Comfort projesini "LifeX konseptimiz ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı planladık. LifeX konseptinin içerisinde proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuz, fitness salonu, sauna, çok amaçlı spor sahası, şelale, ortak yeşil alan, kamelya ve dinleme alanları, 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve elektrikli araç şarj altyapısı bulunuyor" diyerek açıkladı.

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Comfort merkezi konumuyla da dikkatleri çekiyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Kuzey Marmara Otoyoluna 5 dakika, E-5’e 5 dakika, TEM otoyoluna 6 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika, Aydos Kalesi’ne 3 dakika, Viaport’a 8, Pendik Marina’ya 12 ve farklı alışveriş merkezlerine 2 dakika, Teknopark’a 11 dakika, devlet hastanesine 4 ve İlhan Varank Şehir Hastanesi’ne 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Web: http://siltasyapi.com/

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

Siltaş Panorama’daki konutların her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor!

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!


Geri Dön