18 / 05 / 2024

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Soft Yapı imzasıyla İstanbul Şile'de hayata geçirilen Soft Şile projesinde satış süreci devam ediyor. Toplam 22 adet villanın yer aldığı projede fiyatlar 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor.



 

Peki Soft Şile projesinde hangi tip konutlar bulunuyor? Sof Şile projesinde en düşük ve en yüksek konut fiyatı kaç TL? Soft Şile projesinde ödemeler nasıl yapılıyor? Projenin teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Şehre olan yakınlığı ve doğanın kalbindeki konumuyla dikkat çeken Soft Yapı Soft Şile projesinde 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon villalar yer alıyor. 

6 bin metrekarelik peyzaj alanının da yer aldığı Soft Şile projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Söz konusu proje İstanbul'un kuzey penceresi Şile'de Çayırbaşı mevkiinde yükseliyor. 

Soft Şile projesinde yer alan villaların fiyatları 10 milyon 900 bin TL'den başlıyor, 15 milyon 900 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yer alan villalar için kredi kullanılabiliyor.Soft Şile de 10.9 milyon TL ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Paylaşılan detaylara Soft Şile'de yer alan vilların 14 tanesinde özel havuz bulunuyor. Ayrıca söz konusu projedeki villalarda 150 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteren bahçe alanlarına da yer veriliyor.

Soft Şile projesi, Şile merkeze ve Şile Yeryüzü Pazarına 10 dakika, Ağva'ya ise 15 dakika mesafede yer alıyor. Satışların devam ettiği projede kapalı otopark ve akıllı ev sistemlerine de yer veriliyor.

Soft Şile projesinde yer alan villaların teslimlerinin 4 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Web: http://softsile.com/

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

 


Geri Dön