24 / 07 / 2024

ŞOK!..ŞOK..! ŞOK..! Faturası kabarık gelenler! Bakanlıktan son dakika sürprizi

ŞOK!..ŞOK..! ŞOK..! Faturası kabarık gelenler! Bakanlıktan son dakika sürprizi

Ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşarken bakanlıktan sevindiren bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Faturası 200 TL ve üzeri gelenlere 2.750 TL verileceğini açıkladı. Detayları merak edenlerdensiniz bu haberi mutlaka okuyun.




PTT desteğine başvuru nasıl yapılır?

PTT aracılığı ile yapılan ilan ile beraber ihtiyaç sahibi insanlara doğalgaz ve elektrik desteğinin verileceği açıklandı. Konu hakkında araştırma yapan  vatandaşlarla detaylar paylaşıldı. Destekten yararlanmak isteyen vatandaş isminin bulunduğu fatura ile PTT şubelerine başvurabilir. E-Devlet Kapısı üzerinden
 başvuru gerçekleştirilmiyor. Destek için başvuru başlangıç ve bitiş tarihi henüz kesinleşmemiştir. Tarihlerin netleşmesiyle beraber haberimizde yer alacaktır.

ŞOK!..ŞOK..! ŞOK..! Faturası kabarık gelenler! Bakanlıktan son dakika sürprizi

Devlet desteği, bir hükümetin, özel sektör, sivil toplum veya bireyler gibi belirli bir topluluğu desteklemek için sağladığı finansal, yasal veya diğer kaynaklar dahil olmak üzere çeşitli yardım formlarını ifade eder. Devlet desteği, bir ülkede ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmayı teşvik etmek, dezavantajlı topluluklara yardım etmek, belirli sektörleri veya faaliyetleri teşvik etmek veya yasal amaçlar için kullanılabilir. Devlet desteği, ülkeden ülkeye ve farklı sektörlere göre değişiklik gösterir ve vergi indirimleri, hibe programları, düşük faizli krediler, vergi teşvikleri, eğitim ve eğitim programları gibi çeşitli şekillerde sunulabilir.

 

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

EYT'liler duyunca bayılacak! Bu paraya dikkat! İşte bu kadar ödeme yapılacak

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön